Jongeren met impact

Verminderen jonge verkeersslachtoffers

In 2020 veranderde jongerenorganisatie TeamAlert haar koers. Van een brede maatschappelijke organisatie naar een organisatie met de missie om het aantal jonge verkeersslachtoffers in Nederland drastisch te verminderen. Deze nieuwe koers heeft impact op het jongerenpanel van de organisatie.   

Gedrag is breder dan verkeer

Verkeersveiligheid is niet een onderwerp waar jongeren regelmatig bij stilstaan. De verwachting is dat minder jongeren aan het panel deelnemen als ze enkel hun mening kunnen geven over verkeersthema’s. Daarnaast is gedrag breder dan verkeer alleen. Risicogedragingen hangen met elkaar samen. TeamAlert wil daarom breed onderzoek blijven doen naar het gedrag van jongeren.  Hoe communiceer je dit op de juiste manier naar de doelgroep?

Aanpak

Naar aanleiding van twee gezamenlijke brainstormsessies ontwikkelde Buro Haai voor TeamAlert een nieuwe merkenarchitectuur en positionering voor het panel. Hierbij wordt recht gedaan aan beide merken en heeft zowel TeamAlert als het panel de potentie om te blijven doorgroeien.  

Ook impact maken?
Laten we praten!

Plan nu jouw gratis adviesgesprek of neem vandaag nog contact op met Buro Haai via: 06 287 449 44 of lonneke@burohaai.nl

Bekijk ook

Energiehulp

Energiehulp

Gratis hulp bij besparen

Slim Energie Besparen

Slim Energie Besparen

Levert meer op dan je denkt