Over Lonneke

Zo begon
het

Als klein meisje wist ik het zeker, ik hoorde niet in Twente thuis. Ik wilde naar de grote stad. Het is er druk, de huizen zijn er duur en mensen zijn er minder gelukkig. Toch moest en zou ik in de randstad wonen. Want net als een stad draait mijn hoofd altijd op volle toeren.

Ik startte in Arnhem, verhuisde naar Utrecht en woonde nog een paar jaar in het buitenland voordat ik koos voor Groningen. Daar stopte het niet, ook Amsterdam en Rotterdam heb ik aan mijn lijst van woonplaatsen mogen toevoegen. Nu voel ik mij al een aantal jaren thuis in Schiedam.

Lees meer

Hier
startte het

Al sinds mijn werkende leven, dat vanaf mijn 20ste fulltime begon, speelt bij mij de gedachte om ooit voor mijzelf te beginnen. Toch heb ik niet eerder dan 2020 de stap durven zetten. Werken in loondienst was toch altijd wel makkelijk en comfortabel. Maar die woorden comfortabel of veilig zijn geen woorden die mij goed omschrijven. Dus toen corona zich aandeed en iedereen snakte naar zekerheid zei ik mijn baan op en startte Buro Haai.

Als ik ergens voor ga doe ik dat met volle 100% overgave. Geen negen tot vijf mentaliteit of de kantjes er vanaf lopen, maar onvermoeid door tot een product, campagne of project succesvol is afgerond. Het ondernemerschap heb ik van huis uit meegekregen. Mijn ouders hadden een verhuis- en transportbedrijf. Van hen heb ik geleerd dat je ‘niet moet lullen maar poetsen’. Ook de valkuilen van het ondernemerschap zijn mij hierdoor bekend. Zoals alles zelf willen en kunnen doen.

Lees meer

Hier
gaat het
naartoe

Het gedrag van mensen veranderen doe je echter niet alleen. Daarom heb ik een mooi netwerk van specialisten aan Buro Haai verbonden. Van marketeers tot gedragsexperts. Samen geloven we dat het tijd is voor verandering. We kunnen er niet omheen dat de manier waarop wij met de wereld, natuur en mensen omgaan niet langer houdbaar is. De roep naar gelijkheid voor iedereen wordt groter en klimaatverandering komt steeds dichterbij.

Buro Haai staat voor een sociale, leefbare en veilige samenleving voor iedereen en zoekt opdrachtgevers om samen die missie waar te maken!

Doe je mee?

Ook impact maken?
Laten we praten!

Plan nu jouw gratis adviesgesprek of neem vandaag nog contact op met Buro haai via: 06 287 449 44 of info@burohaai.nl