Marketing en
breincommunicatie
die pas écht positieve
impact maakt.

Lees meer

Samen zetten we dingen in beweging

Buro Haai helpt overheidsinstellingen en non-profit organisaties bij het maken van positieve verandering in de samenleving. Niet door massamediale marketingcampagnes, maar juist met gerichte breincommunicatie. Dit doen we door in het hoofd van jouw doelgroep te duiken. Met onze kennis van het brein en ervaring op het gebied van marketing en communicatie weten we jouw boodschap naadloos aan te sluiten op de belevingswereld van de doelgroep zodat deze daadwerkelijk aanzet tot actie.

Lees meer

Ga voor impact

Wij creëren creatieve concepten, waarbij we niet denken in middelen maar in impact. Dit maken wij waar doordat ieder project start op één voorwaarde: gedragswetenschap is de basis van alles wat we bedenken en ontwikkelen.
Dat is niet alles. Dankzij onze panels weten we precies wat er in het brein van jouw doelgroep omgaat. Zo weten we zeker dat onze content en campagnes doen wat wij beloven. Positieve impact maken!
 

Lees meer

Een sociale, leefbare en veilige samenleving voor iedereen, dat is waar Buro Haai voor staat. Ben jij de opdrachtgever om samen die missie waar te maken?

Ja, ik doe mee

Wie is
Buro Haai?

Buro Haai is opgericht door Lonneke Ziemerink. Met haar Twentsche roots, maar een Rotterdamse ‘niet lullen maar poetsen aanpak’, bijt ze zich vast in jouw vraagstuk en laat niet meer los tot het doel bereikt is. Omdat iedere opdracht uniek is en deze de beste aanpak verdient, werkt Buro Haai samen met een divers netwerk van specialistische marketeers en gedragsexperts.

Lees mijn verhaal

Positieve
verandering
begint hier

Communicatie- en gedragsvraagstukken

Mensen iets anders laten voelen, denken of doen: Buro Haai zet hier graag haar tanden in.

Ontdek meer

Marketing- en communicatiestrategie

We ontwikkelen en verstevigen merken, diensten en producten. Gefocust op wat écht werkt voor jouw merk en doelgroep.

Ontdek meer

Ontvang maandelijks advies en tips om nog meer impact te maken

Uitschrijven is heel makkelijk, maar dat doet bijna niemand.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam