Skip to main content

Word gezien!

Herken je dat ook?

Je stopt veel tijd en moeite in social media maar toch blijven de verwachte likes en reacties uit. Het organische bereik is helaas de afgelopen jaren behoorlijk onder druk komen te staan. (Organisch bereik is het bereik dat jouw content op sociale media behaalt zonder dat je hiervoor betaald.) Je mag van geluk spreken als je nog 10% van je Facebook-volgers ‘gratis’ weet te bereiken.

Zonder geld uit te geven ga je dus niet zomaar massaal bereik behalen. En dat is zonde! Want jij steekt tijd en moeite in jouw content. Dan verdient deze het ook om gezien te worden! Daarom ontwikkelde Buro Haai dit gratis e-book voor jou. Deze praktische gids legt je stap voor stap uit hoe je een ideale online campagne opstelt zonder te verdwalen in de oneindige mogelijkheden en keuzes die de platformen je bieden. Haal ook meer uit je socials en download het e-book.

Ja, ik wil mijn bereik vergroten

Jouw content verdient het om gezien te worden

‘Ik wil meer bereik halen, maar ik weet niet hoe’

‘Ik heb er genoeg van dat het niet werkt, het is tijd voor focus en impact’

‘Ik wil wel adverteren op social media, maar ik weet niet waar ik moet beginnen’

Kies voor focus

Waarom downloaden?

Deze praktische gids legt je stap voor stap uit hoe je een ideale online campagne opstelt zonder te verdwalen in de oneindige mogelijkheden en keuzes die de social media platformen je bieden. Ook krijg je aanvullende tips en informatie die je nodig hebt om de online valkuilen te vermijden.

Ja, ik wil het downloaden

‘Was ik hier maar eerder mee gestart’ Monique de Jong communicatieadviseur

  • Meer dan tien pagina’s bomvol inzichten over social media adverteren
  • Praktische gids met overzichtelijk stappenplan
  • Startpunt voor impactvol bereik van jouw doelgroep

Download e-book

Je ontvangt binnen enkele minuten een e-mail met de link.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam